lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa

Hupsista, melkeinpä vuosi on ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Eipä paljoa enää tule tänne kurkittua, kuulumisia tulee kirjoiteltua nykyään facebookiin ja jotenkin tämä bloggeri on jäänyt.

Jos nyt jotakin tännekin koittaisi kirjoitella, vaikka sitten edes vuosittain :)

Keesin kanssa treenaillaan tavoitteena jälkikokeet tämän kesän aikana, koepaikkakin jo oli Kemin yöttömän yön kokeeseen, mutta kun Samun kesälomapäivät menivät uusiksi, niin samalla meni uusiksi meidän kesäsuunnitelmat. Vaan ei se auta kun toivoa että niitä jälkikokeita tulisi sopivaan saumaan kesän aikana - mielellään useampia :) Päänvaivaa aiheuttaa eteenmeno, ei ryökäle meinaa malttaa mennä maahan kun käskyn saa - pysähtyy kyllä, mutta ei mene maahan. Usko meinaa loppua, mutta toivolla pitää yrittää eteenpäin (vai miten se sanonta meneekään..). Metässä kaahaa, mutta on se ainakin toistaiseksi kaikki kepit löytänyt.

Näyttelyistäkin Keesi nappasi viimeisen sertinsä (kolmella perättäisellä näyttelykäynnillä), joten sellaisten kehänauhojen sisäpuolelle ei enää tarvitse meidänkään mennä :) 

Pentukuume vaivaa allekirjoittanutta, katotaan jospa siihen sais alkuvuodesta lääkettä.. :)

Tässäpä pikaiset kuulumiset, luonnetesti on edessä heinäkuussa, jospa sen raportoinnin saisin aikaiseksi tänne blogiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti